PRIORI Treatments

Her pensles med en behandlingsgel, indeholdende anti-age og fugtgivende ingredienser såsom mælkesyre (AHA), glycolsyre (AHA), salicylsyre (BHA), samt kraftige antioxidanter.
Dette forbedrer markant hudens fugtniveau, udjævner hudtonen til en mere ensartig farve og giver en frisk, sund og strålende hud.
Behandlingen indledes med en hudanalyse. Dernæst en dobbelt afrensning af ansigtet, pensling med 30% gel, neutralisering, serum og beskyttende creme.

Behandlingen er til både kvinder og mænd.

Den kan stå alene som en hurtig opfriskende behandling.
Dog anbefaler jeg et kurforløb på 6 til 12 penslinger for optimale resultater.
Der ydes en rabat på 10% ved samlet køb.

Selve hudplejeserien er udformet til at "forstå" hudens komplekse kommunikationssystem - de subtile nuancer, der gør dig til dig.
Alle PRIORI`s produkter er produceret og udformet til at kunne aflæse og afkode hudens specifikke behov for fugt, beskyttelse og genopbygning.
Da PRIORI anvender omsorgsfuld fremstillet bioteknologi, kan deres produkter levere det resultat, som hver enkelt specifik hudtype har behov for. - Dette er adaptiv hudpleje.

PRIORI er udviklet af Joe Lewis.
Han er verdens førende forsker indenfor Cosmeceuticals og har skabt rigtig mange unikke formler, så vi kan holde vores hud fast, glat og strålende.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00
Powered by CBIT online booking system